aplikimi Case

orë x24, pas shitjes sistemin e shërbimit, ekip me përvojë, për të siguruar ju me pjesë të lirë auto shërbimet e konsulencës, one-stop ndjekja shërbimit, qetë kthimin e mallrave

Katalogu i produkteve

Ofrojnë një gamë të plotë të aksesorëve të plotë-automjeteve, duke e lejuar ju për të përfunduar blerjen në një ndalesë. Gamë të plotë të aksesorëve auto, furnizimit të dorës së parë, dhe kosto-efektive

Hot Produkte

Gjithmonë t'i përmbahen projektimin dhe prodhimin në përputhje me standardet e prodhimit globale, respektimi rigoroz, Tradita serioze dhe inovative të kompanive gjermane, duke u fokusuar në cilësinë e produktit.

Advantage ynë

ISO 14001: 2015, ISO 9001: 2015, dhe IATF 16949 certifikata paraqesin se ne kemi qenë vazhdimisht në zhvillim me konceptin bazë të "cilësi të qëndrueshme dhe shërbimi i shkëlqyer", kërkojnë të vërtetën nga faktet dhe përsosmërisë, dhe duke kërkuar më shumë bashkëpunim në shtëpi dhe jashtë vendit.

  • Pse na zgjodhet ne?
  • custmers më shumë se 120 cuontries.

Produkte Featured

Në mënyrë që të mbrohen interesat e konsumatorëve, Ne të sigurojë kthimin e produktit dhe të këmbimit dhe të sigurimit të cilësisë të sistemit, Ekipi teknik për të ofruar udhëzime gjatë gjithë procesit

RRETH NESH

Papp Guangzhou Auto Parts Co., Ltd., që nga themelimi i saj në 2003, është një ndërmarrje e fuqishme integrimin e R & D, prodhim, tregtia me shumicë dhe pakicë. Kompania me seli në Jiahe Xinke Shangcun, Baiyun District, Guangzhou.

Enquiry TANI